Levensgrote Playmobil prinses stapt in stijl in huwelijksbootje

(C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto Fred Libochant Ridder en Prinses stappen in huwelijksbootje in Speelpark Oud ValkeveenEen zonovergoten Speelpark Oud Valkeveen was woensdagmiddag het decor van een sprookjesachtige trouwdag. Zo’n 25 koppeltjes stapten daar in het huwelijksbootje, samen met de PLAYMOBIL Ridder en Prinses. Honderden PLAYMOBIL-fans en trouwliefhebbers waren getuige van een romantische ceremonie waar zenuwachtige en verliefde bruidsparen elkaar trouw beloofden – al dan niet voor één dag.

De Ridder deed onlangs een aanzoek aan zijn Prinses ter ere van het nieuw gelanceerde PLAYMOBIL-thema De Bruiloft, bestaande uit onder andere een bruidswinkel met kapsalon, het bruiloftsfeest, een chique limousine en de ceremonie met bruidspaviljoen.

Voor één dag in het huwelijksbootje stappen met wie je maar wil. Wanneer kan dat nou? Zo dachten ook veel kinderen, die zich met humoristische en soms ontroerende motivaties aanmeldden voor de bruiloft in Speelpark Oud Valkeveen. “Ik wil graag met mijn tante Valery trouwen. Ze is zó lief. Ik zal heel goed voor haar zorgen”, aldus Samuel (4). Of de aanmelding van Levi (8): “Ik wil heel graag met Nina trouwen. We zijn al sinds de kleuters verliefd en we zitten nu in groep 4.” Tijdens de ceremonie voltrok parkicoon Robin als speciale ambtenaar van de burgerlijke stand gelijktijdig de huwelijken van de PLAYMOBIL Ridder en Prinses én die van de andere bruidsparen. Aan het einde van de ceremonie werden de huwelijken bezegeld met kussen en knuffels. De PLAYMOBIL Ridder en Prinses werden vervolgens uitgezwaaid door bellenblazende trouwgasten die samen een erehaag vormden. “Wij kijken en luisteren altijd naar wat kinderen bezig houdt. Vriendjes worden, vadertje en moedertje spelen en willen trouwen met bijvoorbeeld je mama, omdat zij de liefste van de wereld is. Dat maakt deel uit van de belevingswereld en fantasie van kinderen. Waarom maken we deze droom dan geen werkelijkheid? Dus kunnen kinderen vandaag, net als de PLAYMOBIL-figuren, trouwen voor één dag.” aldus Leen Van Reeth, Consumer Marketing Manager Benelux bij PLAYMOBIL.

PLAYMOBIL Bruiloft
Deze lente lanceert PLAYMOBIL de nieuwe speelwereld De Bruiloft. Een romantische collectie aan speelsets uitgewerkt tot in de kleinste details, zodat kinderen hun grote dag steeds opnieuw kunnen beleven. Het begint met de voorpret in de bruidswinkel, waar eindeloos jurken en accessoires kunnen worden gepast. De fotograaf legt de allermooiste dag van je leven vast alvorens je door het gangpad naar de prachtig versierde ceremonie loopt – aan alles is gedacht. Daarna is het tijd om in de speciale bruidslimousine te stappen, op weg naar het feest! Alle gasten wachten het bruidspaar op bij de receptie in de buitenlucht met cadeautjes, muziek en bruidstaart. Dat wordt een dag om nooit te vergeten…

Lees ook:Bastiaan van Schaik geeft Playmobil poppetjes mode make-over
Lees ook:Topmodel Heidi Klum trouwt opnieuw
Lees ook:Sterrenstyliste Danie Bles gaat trouwen
Lees ook:Doutzen Kroes in het geheim getrouwd in Amsterdam – filmpje
Lees ook:Prinses Maxima draagt Jan Taminiau naar huwelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>