Björn Borg showt ´See now, Buy now´ collectie in Royal Tennis Hall

indexOp 31 augustus 2017 showt BJÖRN BORG om 20.00 uur voor de eerste keer de limited Signature collectie. Exclusief ontworpen om de tennislegende Björn Borg zelf te eren en de heritage van het merk vieren. De runway show ‘VERSUS’ in de beroemde Royal Tennis Hall in Stockholm begint dan ook met een manifest. De collectie is ontworpen in samenwerking met de film “BORG” die in September van dit jaar in première gaat.

Met ‘VERSUS” maakt BJÖRN BORG een visuele weergave van de beruchte saga van rivaliteit tussen de twee tennisspelers Borg en McEnroe – righty vs. lefty, verdediger vs. aanvaller, ijs vs. vuur en machine vs. gekke genie. Ook BJÖRN BORG komt in tegenstelling tot andere merken die showen tijdens Fashion Week Stockholm met het ‘see now, buy now’ concept. Na de show zijn de items die te zien waren op de runway meteen te koop. Dit is een van BJÖRN BORG’s initiatieven om de heritage van het merk als sport fashion brand te vieren en op deze manier dichter bij het publiek te komen.

Collecties die getoond worden tijdens de show zijn zowel de limited edition Signature Collection als de Fall Winter 2017 Collectie. De Signature Collectie is een op vintage geïnspireerde sportlijn, gemixt met retro details en het iconische logo.
Het sterke DNA van het merk is te herleiden naar de legendarische tennisser Björn Borg. Zijn iconische manier om mode en het zijn van een echte ster te mixen, was totaal nieuw voor de toen nog wat conservatieve tenniswereld. De film gaat over het leven van Björn Borg en zijn tenniscarrière van jongs af aan tot zijn Wimbledon overwinning tegen rival John McEnroe in 1980. Sterrencast Sverrir Gudnason, Tuva Novotny, Stellan Skarsgård, Leo Borg en Shia LaBoeuf spelen in de film genaamd BORG.

De Royal Tennis Hall ligt in het centrum van Stockholm. Dit is de plek waar Björn Borg zijn tenniscarrière begon. De arena is ontworpen door architect Sture Frölén en werd voor het eerst geopend tijdens de Tweede Wereldoorlog in 1943. Het gebouw werd geïnitieerd door Koning Gustav V en gefinancierd door twee business mannen Marcus Wallenberg en Ernst S. Nilson.

Lees ook:Björn Borg laat publiek van Fashion Week Stockholm achter met een epische buitenaardse ervaring
Lees ook:Avatars dragen Björn Borg tijdens modeshow Stockholm Fashion Week
Lees ook:Doutzen Kroes loopt Björn Borg show Amsterdam
Lees ook:Björn Borg toont exclusieve training voor Mars collectie tijdens Fashion Week Stockholm
Lees ook:Björn Borg lanceert SS16 Limited Edition Sport Couture capsule collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>