Witte sneaker nog altijd razendpopulair

MenuPopupImage-HerenschoenenDe witte sneaker was de hit van 2016 en ook voor de komende zomer blijft de schoen onverminderd populair. En zo gek is dat natuurlijk niet. De zwartkleurige old skool Vans gympen zijn dan misschien aan een flinke opmars bezig, de witte sneaker past nog altijd overal bij en sluit perfect aan bij de athleisure trend die het modebeeld al enige tijd bepaald.

De meest verkochte witte sneaker bij uitstek is de adidas Stan Smith, die inmiddels in talloze nieuwe uitvoeringen (met stippen, in metallic) op de markt is. Dames, heren, kids, iedereen lijkt wel een eigen paar Stan Smiths te bezitten. De sneaker waait dan ook mooi met alle stijlwinden mee. Onder een jeans? Top! In combinatie met een jurkje? Super! En zelfs onder een pak komt de witte sneaker helemaal tot zijn recht.

Wij van Fashion.blog zijn fan van het eerste uur en zijn van plan ook deze zomer nog regelmatig een wit voetje te halen. Je scoort de witte sneaker o.a. bij Van den Assem.

Hoe draag jij de witte sneaker het liefst?

Lees ook:EDWIN X SUPERGA
Lees ook:Ontwerpers en hun plotselinge liefde voor sneakers
Lees ook:Fashion forward: Wit is het nieuwe zwart
Lees ook:7 schoenentrends van 2016
Lees ook:Grijze skinny jeans zijn dé must-have

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>