Vogue lanceert zomer T-shirt met streepjes

Vogue Cover June 2017Voor het superzomerse juninummer van Vogue Nederland werd Nederlands model Romee Strijd op het strand in Los Angeles gefotografeerd door Jan Welters. Romee sprak ter plekke met Vogue’s Fiona Hering over haar leven als Victoria’s Secret Angel. In een exclusieve video demonstreert ze de ultieme beachwork-out voor Vogue.nl – in het nieuwe Vogue-T-shirt dat je cadeau krijgt bij het juninummer. Verder: de ideale vakantiegarderobe, de geheimen van Nederlands grootste influencers, acht manieren om het nieuwe gestreepte Vogue-T-shirt te dragen, een interview met ontwerpersduo Muller Van Severen, het nieuwe begin van modeontwerper Erik Frenken en zes reisavonturen die je nooit meer vergeet. Het juninummer van Vogue Nederland is vanaf 11 mei overal te koop voor € 6,95

Lees ook:Lara Stone op cover tweede Nederlandse Vogue
Lees ook:Marc Jacobs & Anna Wintour over Fashion Night Out (filmpje)
Lees ook:Doutzen siert cover septembereditie Nederlandse Vogue
Lees ook:De geschiedenis van de Vogue cover; een interview met Anna Wintour
Lees ook:Nederlandse Vogue officieel gelanceerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>