Doutzen brengt swimwear collectie met Hunkemöller uit

unnamed(1)Na een succesvolle sportlijn lanceert Hunkemöller nu een zwemcollectie met internationaal topmodel Doutzen Kroes. De nieuwste brand ambassador van het lingeriemerk heeft een prachtige serie swimwear ontworpen waarmee je deze zomer straalt aan het water.

De Doutzen Swim collectie by Hunkemöller kan je hier bekijken.

Het zal niet verbazen dat de Doutzen Swim collectie is geïnspireerd op de natural beauty van het model. De gehele lijn heeft een totaal nieuw handschrift en haakt in op de ‘Backpacker Chic’ trend die we nu veel zien. Bij het ontwerpen is gedacht aan het ontdekken van nieuwe bestemmingen en het verzamelen van kleine schatten zoals schelpen en stenen. Dit is in de collectie vertaald naar kwastjes, fringes, gouden kettinkjes en muntjes. Bijzonder is dat het meeste hiervan afneembaar is en gedragen kan worden als ketting of enkelbandje.

Lees ook:Doutzen stories collectie by Hunkemöller instore & online verkrijgbaar
Lees ook:Hunkemöller lanceert eigen app
Lees ook:Sylvie opent nieuwe Hunkemöller winkel in Amsterdam
Lees ook:Marlies Dekkers collectie voor Hunkemöller gelanceerd
Lees ook:HUNKEMÖLLER LANCEERT ‘THE SYLVIE COLLECTION BY HUNKEMÖLLER’ IN PARIJS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>