Vans schakelt kunstenares Kendra Dandy in voor een levendige capsulecollectie voor de lente

unnamedVans, het icoon van creatieve expressie, leent zijn canvas uit aan de getalenteerde kunstenares en illustrator, Kendra Dandy. Zij ontwerpt een unieke collectie fantasierijke illustraties voor schoenen, kleding en accessoires van Vans. Dandy woont in Philadelphia (PA) en staat erom bekend haar kleurrijke illustraties te veranderen in brutale, grappige patronen. Haar eerste capsulecollectie voor Vans vormt de perfecte etalage voor haar persoonlijke creativiteit.

De kunstenares haalt de inspiratie voor haar illustraties uit de levendige kleuren en speelse sfeer van de jaren 60 van de vorige eeuw. Deze illustraties worden aangebracht op de Vans Authenticen ook op dameskleding en -accessoires. Wie houdt van popart, houdt ook zeker van de prints waarmee Dandy de iconische Checkerboard van Vans decoreert: pastelkleurige mod-ogen, lagen met stippen en ijsjes. Het zwarte canvas wordt voorzien van brutale gebakken spiegeleieren. De grafische prints op de dameskleding omvatten onder meer een zorgvuldig geborduurd detail op de zak van de klassieke blouses, opvallend bedrukte coltruien en een kleurrijk assortiment rugtassen, petjes en sokken.

“Ik vond deze speciale samenwerking met Vans geweldig”, vertelde Kendra Dandy. “Het is een fantastisch merk en deze collectie vormde een leuke manier om mijn kunst in te zetten voor vrouwelijke, leuke en heldere patronen met een jeugdige uitstraling, die klanten iets gaafs en unieks geven om te dragen.”

Lees ook:Vans lanceert STAR WARS™ sneaker collectie
Lees ook:& Other Stories presenteert tweede co-lab collectie met Vans
Lees ook:Vans komt met eerbetoon aan iconische print met voorjaarscollectie Checkerboard
Lees ook:Vans en Liberty onthullen hun vierde capsule collectie
Lees ook:VANS PRESENTEERT: HET HOLOGRAM-PACK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>