MENATWORK LANCEERT DE EERSTE SIZE ADVISOR VOOR SCHOENEN START WITH YOUR FEET

MenAtWork_STARTWITHYOURFEETOnline de juiste maat schoenen kopen zonder te passen? Sounds too good to be true, maar vanaf nu kan het echt. Men At Work lanceert in samenwerking met 3Daboutme een size advisor speciaal voor schoenen. Met behulp van je smartphone maak je een 3D scan van je voet. Vervolgens worden jouw maten online gekoppeld aan de merken van Men At Work.

Lees ook:Schoenenretailers focussen zich steeds meer online
Lees ook:SECOND GLASS UNI VAN CELLULARLINE: DE UNIVERSELE BESCHERMFOLIE VOOR JE SMARTPHONE
Lees ook:De eerste online goodiebag!
Lees ook:Mijn helden samen op één foto…
Lees ook:Schoenen: update over de laatste trends

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>