Dit is de smartwatch die je als vrouw wél wilt dragen

a0850a12a8fe68028becc85c37fba500

Nu de verlanglijstjes voor kerst worden opgemaakt en cadeau-inkopen moeten worden gedaan, vliegen de gadgets je om de oren. En dat de smartwatch dit jaar bovenaan menig wishlist prijkt, is niet heel verrassend. Willen we stiekem niet allemaal zo’n wearable? Of deze in ieder geval een keer zelf getest hebben? En het mag dan een echt mannencadeau lijken, stiekem lonken de smartwatches ook voor de dames.

Het grootste probleem hierbij alleen; zo een horloge moet verfijnd en elegant blijven. Je wilt als vrouw niet met een joekel van een klok om je pols rond lopen en het horloge moet als het even kan toch binnen je stijl passen. Reden waarom wij van Fashion.blog tot nu toe nog niet overstag gingen. Tot nu toe.., want Asus maakt het met hun nieuwe ZenWatch 3, net gelanceerd in de Benelux, opeens wel heel verleidelijk.

Deze smartwatch, verkrijgbaar in de kleuren Silver en Gunmetal, ziet er namelijk cool uit en past moeiteloos binnen uiteenlopende stijlen. Daarnaast telt ‘ie je stappen, meet hardloop- en fitnessactiviteiten en kun je er een half uur een meter diep mee onderwater. Super handig dus voor reislustige dames met goede smaak.

Het design, inclusief super sterk roestvrijstaal en een horlogeband van Italiaans leer. Het horloge heeft 50 digitale wijzerplaten, die je zelf kunt aanpassen, een SmartAssistant die je behoeftes herkent en informatie voor je organiseert. Met de Eco Mode gaat je batterij 200% langer mee en in 15 minuten laadt je je horloge al voor 60% op.

De ZenWatch 3 is nu verkrijgbaar voor €249,-.

Happy Holidays ;-)

ZenWatch 3

Lees ook:Misfit lanceert stijlvolle Phase smartwatch
Lees ook:Alpina en Frederique Constant presenteren Swiss Horological Smartwatches
Lees ook:TWO-O brengt onorthodox houten horloge op de markt
Lees ook:DANIEL WELLINGTON – It’s Time, ‘Dapper’ lanceert vandaag
Lees ook:Dé Ice-Watch voor trick-or-treatliefhebbers. Spooky fun gegarandeerd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>