CELEBRATION TIME MET FABIENNE CHAPOT

unnamed(91)Het is een bijzonder jaar voor het Amsterdamse merk Fabienne Chapot. Na een naamswijziging en de aankondiging van hun eerste ready-to-wear collectie, vieren ze deze maand ook nog eens hun 10 jarig jubileum. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze hun store aan de Hartenstraat 7 in Amsterdam ook een volledig nieuw design gegeven. Het ontwerp van de winkel is geïnspireerd op het eclectische appartement van een Parijse kunstverzamelaar, met een frisse Fabienne Chapot touch, wat past bij het nieuwe DNA van het label. Denk aan prachtige lambrisering, rijke prints en materialen en fun in de details.

Om hun 10-jarig bestaan te vieren is het 4 zaterdagen feest in de Amsterdamse store, met alles wat bij een goede party hoort: een goedgevulde goodiebag voor iedereen die langs komt(!), champagne, taart van Pluk, ballonnen, een exclusieve winactie en special guests! Zo kan je zaterdag 22 oktober voor een custom make-up terecht bij master of make-up Amanda Rijff, kan je op zaterdag je haar laten föhnen, vlechten, stijlen of krullen door de Fohnbar en kan je op zaterdag 5 november je wenkbrauwen laten shapen door de wenkbrauw-meesters van Mrs. Highbrow.

Lees ook:Modemerk FAB. wordt FABIENNE CHAPOT
Lees ook:LIZZY VAN DER LIGT X FABIENNE CHAPOT: EEN MATCH MADE IN SPACE
Lees ook:De Bijenkorf Amsterdam verwelkomt TOPSHOP en TOPMAN
Lees ook:ELLEgirl deelt gratis Hilfiger jeans uit
Lees ook:H&M deelt gratis giftcards uit in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>