LIZZY VAN DER LIGT X FABIENNE CHAPOT: EEN MATCH MADE IN SPACE

unnamedDe succesvolle samenwerking tussen lifestylebrand Fabienne Chapot en blogger/styliste Lizzy van der Ligt krijgt dit voorjaar een vervolg met een vrolijke flashcollectie geïnspireerd op het heelal. Lifestylebrand Fabienne Chapot, voorheen bekend onder de naam Fab., lanceert voor de tweede keer een flashcollectie in samenwerking met blogger/styliste Lizzy van der Ligt. De succesvolle ontwerpen van afgelopen jaar krijgen een creatief vervolg, waarbij Lizzy zich dit keer liet inspireren door het universum. Vrolijke patches van raketten, planeten, sterren en bliksemschichten sieren tassen, schoenen en accessoires. De Lizzy Lightning Espadrille, een suède zomerschoen met bliksems en sterren op panterprint is dé eyecatcher van deze collectie. De zomer must-have wordt in beperkte oplage uitgebracht en is op inschrijving verkrijgbaar. Uiteraard ontbreekt het succes item van de voorgaande collectie niet, de zwarte espadrille voorzien van de hot lips. Dit jaar komt er een sportieve variant bij. Een witte canvas sneaker, eveneens versierd met de knalrode lippen.

Fabienne Chapot: ‘De quirky stijl van Lizzy is een perfecte match met onze funky designs. De collectie van vorig jaar was een groot succes, niet alleen commercieel gezien. Ook de creatieve samenwerking met Lizzy was een uiterst positieve ervaring.’

Lizzy van der Ligt: ‘Het is superleuk om nog een keer mijn ideeën te mogen vertalen naar een collectie accessoires, waar ik ontzettend vrolijk van word. Hopelijk is mijn enthousiasme weer even aanstekelijk als vorig jaar en zien we veel lightning & sterren op straat deze zomer.’

De Lizzy X Fabienne Chapot collectie is vanaf 10 mei te koop exclusief in de eigen webwinkel en flagship store in de Hartenstraat te Amsterdam.

De Lizzy Lightning espadrille is verkrijgbaar vanaf 14 juni. De inschrijving start ook op 10 mei.

Lees ook:Modemerk FAB. wordt FABIENNE CHAPOT
Lees ook:De nieuwe espadrille is verrassend hip
Lees ook:Lizzy van der Ligt ontwerpt collectie voor Superga
Lees ook:CELEBRATION TIME MET FABIENNE CHAPOT
Lees ook:Grazia zoomt in op succesvolle designerduo’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>