Modemerk FAB. wordt FABIENNE CHAPOT

unnamedMet ingang van 1 augustus 2016 gaat het Amsterdamse merk Fab. verder onder de naam Fabienne Chapot. Wat begon met de iconische hartentas tien jaar geleden groeide uit tot een succesvol lifestylemerk, waar nog ieder jaar nieuwe productlijnen aan worden toegevoegd. De onstuitbare groei, nieuwe lanceringen en de toenemende vraag uit het buitenland leiden tot een nieuw hoofdstuk voor het merk. De nieuwe naam Fabienne Chapot maakt internationale expansie verder mogelijk en onderstreept het bijzondere verhaal achter het merk. Dat van een jonge vrouw die meer fun in het dagelijkse leven brengt met haar opvallende en toch praktische ontwerpen.

Oprichtster en designer Fabienne Chapot: ‘Tien jaar geleden begon ik, geïnspireerd door een reis naar Bali, een groot avontuur. Wat voorzichtig van start ging met een hartentas onder de naam Fab. is inmiddels uitgegroeid tot hèt accessoiremerk van Nederland met een heel herkenbaar handschrift en een grote schare fans. Nu we tien jaar verder zijn en we inmiddels heel veel andere Fab. designs verkopen is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Met ingang van 1 augustus gaan we verder onder mijn eigen naam FABIENNE CHAPOT. Het merk is meer volwassen geworden, we gaan een kledinglijn lanceren en het geeft ons de mogelijkheid om de volgende stap naar het buitenland te zetten. Dat gezegd blijven we natuurlijk trouw aan de bekende vrolijke en kleurrijke signatuur als het om de ontwerpen gaat.’

Lees ook:LIZZY VAN DER LIGT X FABIENNE CHAPOT: EEN MATCH MADE IN SPACE
Lees ook:CELEBRATION TIME MET FABIENNE CHAPOT
Lees ook:Riemen bij de franjes
Lees ook:Fabienne Chapot toont wintercollectie in Amsterdamse bagagehal
Lees ook:SAMENWERKING FAB. BY FABIENNE & MANON MEIJERS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>