Christian Wijnants Resort SS16

De Resort SS16 collectie van ontwerper Christan Wijnants is geïnspireerd op de waxsculpturen van de Britse kunstenares Rachel Whiteread. Deze inspiratie, in combinatie met de ‘onbewuste’ tekeningen van de ontwerpers hand, brengt iconische items in de Resort collectie tot stand. Items als een opvallende roze waxed jas en technisch neopreen gebreide items zijn terug te vinden in deze collectie en een directe vertaling van Whiteread’s werk. Christian Wijnants baseert zijn collectie op zijn fascinatie voor contradicties en technische materialen en combineert dit met natuurlijke materialen als linnen en onbewerkt zijde. Dit contrast is een terugkerend onderwerp in Wijnants’ werk en het hoofdthema voor de pas geopende flagship winkel in Antwerpen.

Lees ook:Avelon presenteert eerste women Resort SS14 collectie
Lees ook:G-star RAW en Afrojack lanceren capsule collectie
Lees ook:Rachel Zoe draagt Viktor & Rolf jumpsuit naar show Parijs
Lees ook:Acne Resort modeshow SS2012
Lees ook:Vanessa Paradis in Chanel Resort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>