Glamour start online series

unnamed(37)Vandaag lanceert Glamour Magazine – samen met online video platform Makers Channel – haar eerste videoserie; Glamour presents Elite Top Model Diaries. In deze nieuwe wekelijkse serie volgen de kijkers modellen die momenteel in het Elite Model Home verblijven. Het Elite Model Home in Hoofddorp is een initiatief van modellenbureau Elite Model Management Amsterdam. Hier worden modellen klaar gestoomd voor een glansrijke carrière. In de serie maakt de kijker kennis met aanstormende topmodellen Julia, Aniek, Romy, Aimee en Lucette.

De Nederlandse – en soms internationale – modellen leren tijdens hun verblijf alles wat nodig is om als model in het buitenland te kunnen werken. De camera volgt ze in het huis en laat alles zien, van kookcursussen tot boks-lessen. Suzanne Pots, Director Elite Amsterdam legt uit: “Topmodel word je niet zomaar, daar is meer voor nodig dan het hebben van het perfecte lijf en een bijzonder gezicht. Je attitude, algemene kennis, uithoudingsvermogen en sociale vaardigheden spelen ook een rol bij het al dan niet behalen van de top.”

De serie is tot stand gekomen in samenwerking met online video platform Makers Channel. De serie zal de eerste 48 uur te zien zijn op makerschannel.com/glamour en daarna op het Youtube-kanaal van Glamour. Sanne Groot Koerkamp, hoofdredacteur Glamour: “Ik ben heel blij met de samenwerking met Makers Channel. Het geeft ons de kans om met hun platform en professionele videoteam vol in te gaan zetten op videocontent. Er staan spannende internetseries op stapel binnen onze belangrijkste pijlers: fashion, beauty, liefde, carrière en health.”

Marko van Kampen, medeoprichter van Makers Channel: “Makers Channel is hard op weg om dé bestemming te worden voor kwalitatieve made for webseries. De samenwerking met Glamour past in onze strategie om met sterke partners unieke webseries te ontwikkelen.”

Lees ook:Fajah Lourens maakt online web-serie
Lees ook:Jet van Nieuwkerk lanceert online web-serie
Lees ook:Lieke is winnares Elite Model Look 2011
Lees ook:Lucette van Beek (15) wint Elite Model Look 2010
Lees ook:Elite Model Look wedstrijd op TV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>