MBYM GAAT DEZE HERFST VOOR ‘THE SOFT TOUCH’

unnamedDe nieuwe herfstcollectie van mbyM brengt ultieme zachtheid met een stoer randje. Aaibare texturen zijn erg belangrijk en zien we dit seizoen terug bij veel materialen in jassen, geruite bloesjes en warme knitwear. Het kleurenpalet varieert van luchtige pasteltinten tot warme, diepe, donkere kleuren zoals Emerald Green en verschillende tinten blauw. Er wordt veel gewerkt met contrasten: hard versus zacht, licht versus donker. De collectie omvat het casual tomboy gevoel met een vrouwelijke touch. Gemixt met de stoere denim uit de collectie heb je “all the attitude you need”.

Het Deense mbyM staat voor vrouwelijk en stoer met een Scandinavische twist. Het modemerk besteedt veel aandacht aan details en het creëren van iets unieks en iets draagbaars ,dat vooruitloopt op de trend. De collecties van mbyM kenmerken zich door het vakkundig ontwerp, stoere details en de goede pasvorm. De edgy look (donkere kleuren, leer en punk) past goed bij de collecties van mbyM.

Lees ook:“CRAZY IN LOVE” MET DE ZOMERCOLLECTIE VAN MBYM
Lees ook:Deense zomer fashion
Lees ook:Claes Iversen toont donkere najaarscollectie 2012
Lees ook:Caroline Biss Spring Summer 2016 Denim Collectie
Lees ook:Dolcis dames herfst/wintercollectie 2014/2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>