DANIEL WELLINGTON – It’s Time, ‘Dapper’ lanceert vandaag

dw_40r_sheffield_1Er is lang uitgekeken naar de nieuwe lijn van Daniel Wellington; de Dapper collectie. De Dapper is een smaakvolle aanvulling op de succesvolle horloges van Daniel Wellington die de wereld hebben veroverd. Het horloge meet 38 mm, heeft donkerblauwe wijzers, een datum display en Romeinse cijfers in een klassieke en sophisticated stijl.

“Het is voor ons heel belangrijk om rekening te houden met de wensen van de fans. In de zoektocht naar perfectie tijdens het ontwikkelingen van de nieuwe ontwerpen, hebben we geluisterd naar de mening van liefhebbers’’ zegt Filip Tysander, oprichter van Daniel Wellington.

De ultra dunne stalen kast van slechts 6 mm is leverbaar in een zilveren of rosé gouden kleur. De exclusieve look wordt afgemaakt door een elegante Italiaans leren horlogeband.

‘’We durven te zeggen dat dit je favoriete accessoire voor elk seizoen zal worden! De Dapper collectie is een perfecte aanvulling op elke garderobe. Het horloge past bij alle stijlen en leeftijden, een chique gelegenheid of bij een casual outfit’’ zegt Tysander.

De verkoopprijs van het horloge is € 249,- en is verkrijgbaar vanaf vandaag, 24 augustus. De horloges worden o.a. verkocht bij de Bijenkorf en Hutspot en bij boutiques als Velour, Property Of… en Anna + Nina in Amsterdam en het Rotterdamse OB65. Daniel Wellington is tevens online verkrijgbaar via www.danielwellington.com en www.10-35.com.

Lees ook:United Nude toont in het oog springende eerste accessoire collectie
Lees ook:Unisex horloges zijn wél sexy
Lees ook:De horloges van Tritoni Watches zijn leuk!
Lees ook:Van een 2toolate kan je er nooit genoeg hebben
Lees ook:Futuristische horloges in fluokleuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>