Thrift Shop in Amsterdamse Pijp

Op 13 mei opent het vernieuwende winkelconcept Thrift Shop haar deuren in de Amsterdamse Pijp. Liefhebbers kunnen bij de winkel terecht voor kwalitatieve vintage kleding, accessoires en bijzondere nieuwe merken. Thrift Shop onderscheidt zich van andere concept stores doordat zowel particulieren als beginnende ondernemers een eigen kast kunnen huren en deze zelf kunnen inrichten met te verkopen spullen. Thrift Shop biedt zo een laagdrempelige manier om je eigen tijdelijke shop in shop openen.

Het concept, afgeleid van een succesvol Scandinavisch begrip, werkt als volgt: met behulp van een online inlogsysteem prijs je als verkoper vanuit huis je producten en houd je bij wat er is verkocht. In tegenstelling tot markten als de IJ-Hallen hoef je dus niet persoonlijk aanwezig te zijn omdat Thrift Shop de spullen voor je verkoopt. Naast particulieren zijn ook (jonge) merken welkom: zij kunnen op een unieke en relatief voordelige manier hun merk profileren en verkopen. Je huurt een kast voor minimaal een week.

Lees ook:& Other Stories lanceert Gift Shop concept
Lees ook:Maje en Sandro openen shop-in-shop Bijenkorf
Lees ook:10DAYS concept store Amsterdam
Lees ook:De Bijenkorf opent nieuwe herenmode designerafdeling
Lees ook:Zoe Karssen shop in shop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>