Alpina en Frederique Constant presenteren Swiss Horological Smartwatches

unnamed(15)De horological smartwatches: de brug tussen de Silicon Valley en de Zwitserse horloge industrie.

De Swiss Horological Smartwatches zijn in staat om draadloos te verbinden met iPhone en Android apps, mede mogelijk gemaakt door MotionX®. De Swiss Horological Smartwatch is een mix van hightech innovatie en traditionele Zwitserse horloge vakmanschap; het is de link tussen modern en klassiek en daarmee de brug tussen Silicon Valley en Zwitserland.

Op de Swiss Horologigal Smartwatch is geen digitaal scherm aanwezig, maar in plaats daarvan geven de wijzers informatie in analoge vorm weer. De Swiss Horological Smartwatch behoudt zijn natuurlijke klassieke schoonheid, biedt de voordelen van een Smartwatch en hoeft niet opgeladen te worden.

Lees ook:Misfit lanceert stijlvolle Phase smartwatch
Lees ook:Dit is de smartwatch die je als vrouw wél wilt dragen
Lees ook:K-Swiss Classic is gepimpt
Lees ook:Swatch lanceert horloge waarmee je kan betalen!
Lees ook:TWO-O brengt onorthodox houten horloge op de markt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>