KARL LAGERFELD lanceert PARADISE BAY

image003(1)Na het succes van de lancering van twee kenmerkende geuren, één voor vrouwen en één voor mannen, vorig jaar, introduceert Karl Lagerfeld ter ere van hun eerste verjaardag een nieuw geurig duo met een hemelse en veelbetekende naam: PARADISE BAY.

Twee limited editions die de band tussen de Lagerfeld geuren en Karls magische universum nog verder versterken.

Dit nieuwe geurenduo lijkt onafscheidelijk. De aantrekkingskracht is duidelijk en onweerstaanbaar. Een verhaal van een grootse ontsnapping naar een strand en zijn warme zand, verdwaald ergens in de wereld, waar vrouwelijkheid en mannelijkheid elkaar ontmoeten en waar hun stijlen elkaar op een natuurlijke manier aanvullen.

“Perfume is fashion for the nose.”

Een verhaal van liefde, mode en parfum, ondertekend door Karl Lagerfeld.

Met een nieuwe vertaling van zijn eerste bloemige en groene eau de parfum voor vrouwen voegt Paradise Bay for women meer fruit toe aan deze compositie. De eau de toilette voor mannen wordt de aromatische varen vervangen door een houtachtige varen. Groene munt, appel en pittige bessen zorgen voor nieuwe energie van de vioolblaadjes… lees verder in het persbericht.

Paradise Bay for women – Eau de Parfum 45 ml € 52,-

Paradise Bay for men – Eau de Toilette 50 ml € 49,-

Karl Lagerfeld Paradise Bay is vanaf half maart 2015 in gelimiteerde oplage verkrijgbaar bij de luxe parfumerie.

Lees ook:Esacada Born in Paradise parfum
Lees ook:WE Fashion lanceert fragrance: WE He & She Number One
Lees ook:Karl Lagerfeld hoofdredacteur Metro (Bekijk de editie hier)
Lees ook:Karl Lagerfeld x My Little Pony
Lees ook:KARL LAGERFELD PRIVATE KLUB

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>