Nederlandse ELLE viert haar 25ste verjaardag in Chicago Social Club

ELLE - PRESS RELEASE - REMY CASTLE©-3Precies 25 jaar geleden werd Pays‐Bas Pays-­bELLE. ELLE werd in 1989 in Nederland gelanceerd en veroverde vanaf het eerste nummer de harten van modeliefhebbers.

Sinds haar oprichting heeft ELLE veel invloed gehad, zowel op het mode-­ als zelfbewustzijn van vrouwen. Met inspirerende modeseries brengt ELLE al 25 jaar de internationale modetrends en het nieuwste van de grote fashion weeks naar de Nederlandse straten. Talloze nu beroemde modellen, waaronder Doutzen Kroes, Lara Stone en Bette Franke, maakten hun debuut op de covers en modepagina’s van ELLE. ELLE signaleert, selecteert, showt en vertaalt de grote modetrends en stimuleert vrouwen een persoonlijke stijl te ontwikkelen. En we mogen dan een kwart eeuw zijn, ELLE is nog altijd inspirerend, vooruitstrevend, slim, optimistisch en entertaining. ELLE heeft anno 2014 een geweldige positie, dankzij het grote en grootse bereik via haar maandelijkse magazine, succesvolle website en populaire social media.

Gedurende het hele jaar blikt ELLE al terug op die 25 fantastische jaren en werd er uitgekeken naar dit moment, want deze maand is de Nederlandse ELLE écht jarig. ELLE pakt uit met een 276 pagina’s dik jubileumnummer waarin deze mijlpaal groots en verrassend gevierd wordt.

Het jubileumnummer van ELLE, dat vandaag (16 september) in de winkels ligt, werd gisteravond door hoofdredacteur Hilmar Mulder onthuld tijdens een groots verjaardagsdansfeest in de Chicago Social Club in Amsterdam. Modellen, ontwerpers, acteurs en artiesten zoals Sophie van der Stap, Charlie Chan Dagelet, Victoria Koblenko en Eva Bartels waren aanwezig om ELLE te feliciteren. Choreograaf Roy Julen van So You Think You Can Dance opende met zijn dansgroep de avond. Daarna werd er tot in de kleine uurtjes gedanst op de tunes van ELLE’s huis-DJ’s, Joost van Bellen en Sander Stenger.

Lees ook:Elle is 20 jaar én een nieuwe auto rijker
Lees ook:Talkies Magazine bestaat twintig jaar
Lees ook:Yolanthe in Nederlandse én Turkse ELLE
Lees ook:Nederlandse vrouw meer zelfvertrouwen door imperfecties op social media
Lees ook:Michiel Huisman is eerste man op cover Nederlandse ELLE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>