TRIUMPH PRESENTEERT ARTY SENSATION PORTRETTEN

Triumph Art SensationThe Art of Being You. In samenwerking met de wereldberoemde fotograaf Marc Høm presenteerde Triumph gisteren 22 unieke portretten waaronder vijf Nederlandse, op de Looiersgracht 60. Het project Arty Sensation is opgezet als tribuut aan prachtige silhouetten en natuurlijke vormen.

Triumph heeft het vrouwelijk silhouet geprezen sinds 1886 en lingerie gemaakt die de prachtige rondingen van vrouwen benadrukt en hun sensualiteit eert. Triumph introduceert nu Arty Sensation als eerbetoon aan de vrouw. De Shape Sensation collectie is ontworpen om de vrouwelijke vormen te liften en accentueren – ongeacht maten en leeftijd. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de pikante pin-up look van de jaren 40, waaraan modern comfort, koelende effecten en onzichtbare naden zijn toegevoegd.

Arty Sensation is een reeks krachtige portretten van vrouwen in lingerie – gefotografeerd door de internationaal gerenommeerde Deense fotograaf Marc Høm. Høm is bekend om zijn foto’s van onder andere een reeks Hollywood-sterren (Sienna Miller, Liv Tyler en Gwyneth Paltrow) topmodellen (Helena Christensen) en de presidentiële familie van de Verenigde Staten.

Lees ook:Win een reis naar Shanghai met Triumph
Lees ook:Lingerie voor vrouwen met mood swings
Lees ook:Bulgaar Wint Triumph Inspiration Award 2010
Lees ook:Weekday presenteert zomercollectie 2017
Lees ook:Okselhaar is oké in And Other Stories campagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>