Danie Bles gasthoofdredactrice Metro Mode

800_20140520-danieblesopredactiemetroNiemand minder dan Danie Bles zwaait de scepter over de juni editie van Metro MODE. Gisteren was Danie Bles op de redactie van Metro MODE om de eerste pagina’s te bekijken van haar eigen editie. Op vrijdag 23 mei verschijnt Metro MODE met Danie als gasthoofdredactrice.

Als stylist van vele BN’ers heeft Danie Bles haar gevoel voor mode bewezen. In Metro MODE geeft zij een kijkje in haar drukke en bijzondere wereld. Van een dag uit haar leven tot haar iconen en favoriete modetrends. Verder komen o.a. haar favoriete It-girls, beauty items en (vintage) shopplekjes aan bod.

“Voor de juni editie van Metro Mode mag ik één keer het stokje overnemen van hoofdredactrice Karin Kuijpers. Met de ByDanie girls en het Metro Mode team hebben we deze editie echt een ByDanie touch weten te geven. Dat betekent een bohomian wish list, mijn festival must haves en natuurlijk een ode aan mijn all time favorite de leopard print”, aldus een enthousiaste Danie.

Metro Mode’s hoofdredactrice Karin Kuijpers is blij met de samenwerking: “Ik dacht dat ik van mode hield, maar Danie vestigt alle records. Ze is net zo dynamisch als de modetrends, het was een groot plezier om met haar deze bijlage te maken.”.

Lees ook:Danie Bles ontvangt eerste ‘eigen’ Metro Mode
Lees ook:Danie Bles lanceert nieuwe zomerse StyleGuide
Lees ook:Danie Bles lanceert ByDanie StyleGuide in Britse dubbeldekker
Lees ook:Styliste Danie Bles huurt Tuschinski af voor ByDanie modeshow
Lees ook:Maybelline viert haar 100ste verjaardag samen met Danie Bles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>