Kate Moss voor TOPSHOP collectie exclusief bij de Bijenkorf

Kate Moss heeft voor TOPSHOP een spring/summer 2014 collectie ontworpen die haar persoonlijke modestijl reflecteert en geïnspireerd is op haar eigen garderobe. De collectie is opgebouwd rond thema’s als ‘Balearic Dressing’, ‘Cocktail Hour’ en ‘Tailoring Noir’ en is vanaf 30 april exclusief in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Naast de vaste shop in shop in het filiaal Amsterdam, wordt de collectie ook tijdelijk verkocht in de filialen Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amstelveen en Maastricht.

Lees ook:Jo Malone London lanceert Basil & Neroli collectie
Lees ook:Karl Lagerfeld tanktop bij aankoop Coca Cola light flesjes
Lees ook:ISABEL MARANT POUR H&M GELANCEERD IN AMSTERDAM
Lees ook:Fashion brand Costes opent vestiging in Stadshart Amstelveen
Lees ook:Jetteke van Lexmond ‘opent’ virtuele paskamer in de Bijenkorf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>