Avelon presenteert eerste women Resort SS14 collectie

Avelon laat zich dit SS2014 seizoen voor hun eerste Women Resort collectie inspireren door de filosofie van fotograaf Wolfgang Tillmans. Met zijn werk observeert Tillmans zijn omgeving en doet hij continu onderzoek naar de fundamenten van het medium fotografie. Avelon ziet de wereld als ‘beautiful different’ en deelt deze visie graag met de wereld, net zoals Tillmans dat doet. De kleinste dingen kunnen al bijzonder zijn, zolang je het maar wilt zien. Naast de resort collectie komt het modelabel van designer Erik Frenken ook met een verfijnde main collectie.

Het gebruik van prints en nieuwe technieken, zoals de combinatie van leer en kant, zorgt voor onverwachte contrasten. Avelon experimenteert met illustratie en fotografie om daarmee verrassende, optische prints te creëren. Stoffen zoals gewassen, lichte zijde geven zowel de resort als de main stukken een luxe appeal. Nieuwe kleuren en prints spelen ook een grote rol binnen de heren collectie.

Lees ook:Avelon opent Mercedes-Benz Fashion Week Berlin
Lees ook:Avelon opent pop-up store Amsterdam
Lees ook:AVELON najaarscollectie 2014
Lees ook:Styliste Rachel Zoe lanceert eigen resort collectie
Lees ook:Rachel Zoe draagt Viktor & Rolf jumpsuit naar show Parijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>