Agent Provocateur winkel geopend aan P.C. Hooftstraat Amsterdam

Het Britse lingerielabel Agent Provocateur heeft vandaag op feestelijke wijze de deuren van haar nieuwste winkel aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam geopend. Het in 1994 opgerichte (door de zoon van mode-ontwerpster Vivienne Westwood) merk was eerder al verkrijgbaar in een shop-in-shop gevestigd in de Bijenkorf, maar heeft vanaf nu dus een eigen winkel.

Agent Provocateur is in Amsterdam gevestigd aan de P.C. Hooftstraat 98. Naast Amsterdam wil Agent Provocateur tevens winkels openen in Madrid, Rome en Lausanne.

Over Agent Provocateur
Agent Provocateur werd bekend doordat het ondergoed en accessoires die voorheen enkel in sekswinkels te koop waren, aanbood in reguliere lingerieboetieks. Wat eerder gold als ordinair, maakte Agent Provocateur chique.

Foto: Tess van Daelen

Lees ook:Burberry Store geopend in P.C. Hooftstraat Amsterdam
Lees ook:Jimmy Choo opent winkel aan P.C. Hooftstraat Amsterdam
Lees ook:In je ondergoed naar Desigual
Lees ook:Lingeriemerk Triumph opent eerste winkel in Amsterdam
Lees ook:Helena Christensen in lingerie van Agent Provocateur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>