Reebok Classics opent winkel in hartje Amsterdam

Reebok heeft er een nieuwe winkel in hartje Amsterdam bij. Het sportmerk opende op vrijdag 14 september een Reebok Classics store in de oudste winkelstraat van de Nederlandse hoofdstad, de Nieuwendijk. De knusse winkel (ter grootte van 50 vierkante meter) is de tweede Reebok Classics store van het label. Eerder dit jaar kreeg St. Petersburg al de primeur met een eigen Reebok Classics winkel.

De nieuwe winkel, die pal naast de Dam gelegen is, zal naast de basisstijlen ook alle exclusieve productlijnen van Reebok verkopen. Zo worden er de producten uit samenwerkingen en limited editions zoals die met DJ/producer Swizz Beatz en Jean Michael Basquiat verkocht.

Foto: Tess van Daelen

Lees ook:10DAYS concept store Amsterdam
Lees ook:Jimmy Choo winkel geopend in Amsterdam
Lees ook:Bas Kosters opent tijdelijke eigen winkel in Amsterdam
Lees ook:The Collector concept store geopend in Amsterdam
Lees ook:X BANK LANCEERT ONLINE SHOP

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>