Bastiaan van Schaik viel voor Griekse Dries Roelvink

Stylist en hoofdredacteur Jackie Bastiaan van Schaik had ooit een fling met een Griekse Dries Roelvink, mode-ontwerper Bas Kosters viel in New York voor een kleine Italiaan met mooie ogen, stylist Fred van Leer werd smoor op een foute Rus, mode-journaliste Beertje van Beers importeerde haar grote liefde uit Amerika, mode-ontwerpster Joline Jolink is momenteel he-le-maal weg van Boy en tussen stylist én fotograaf Ruud van der Peijl en zijn Britse vakantieliefde werd het plotseling iets te serieus…

Modejournaliste Tess van Daelen vroeg zes fashion insiders voor LINDA. Mode naar hun vakantieliefdes.

 

Lees ook:Joline Jolink viert opening pop-up store in Amsterdam
Lees ook:Ruud van der Peijl wint Streethearts Award 2010
Lees ook:Conny Groenewegen grote winnares Dutch Fashion Awards 2011
Lees ook:Joline Jolink bestaat 10 jaar en viert lancering capsule collectie
Lees ook:Joline Jolink viert 2-jarig bestaan met gratis leggings

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>