Scoor je eigen Spongebob Fashion T-shirt

Coco Chanel, Terry Richardson, Karl Lagerfeld en Marc Jacobs, allemaal hebben ze sinds kort hun eigen Spongebob variant. Illustrator Mike Frederiqo maakte van elk van deze modegrootheden een Spongebob figuurtje en liet de afbeeldingen vervolgens op T-shirts drukken.

Die fashion T-shirtjes zijn inmiddels te koop en gaan bij Frederiqo als zoete broodjes over de toonbank. Concept store Colette in Parijs nam de shirtjes zelfs in haar assortiment op en zag hoe de unieke items binnen no-time uitverkocht raakten.

Inmiddels zijn alle T-shirtjes bij Frederiqo weer op voorraad en worden nieuwe illustraties (met andere modenamen) al voorbereid. Wij zijn helemaal weg van de Terry Richardson print. Heb jij al een favoriet?

Lees ook:Terry Richardson zoent met… Terry Richardson
Lees ook:Olsen Twins poseren verleidelijk in nieuwe T-shirtcollectie
Lees ook:Model aan de haal met fotograaf Terry Richardson
Lees ook:10DAYS concept store Amsterdam
Lees ook:Naakte ontwerpers sieren T-shirts House of Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>