Jackie magazine viert 50ste editie met Bastiaan van Schaik als nieuwe hoofdredacteur

Tijdschrift Jackie heeft vanavond haar vijftigste editie gelanceerd. Tegelijkertijd met de viering van dit jubileumnummer werd Bastiaan van Schaik geïntroduceerd als de nieuwe hoofdredacteur van het blad. Topmodel Kim Feenstra onthulde de levensgrote cover van de 50e editie van Jackie, die extra veel modenieuws bevat.

“Het nieuwe modeseizoen begint met looks geïnspireerd op grote trends zoals Afrika, Mick Jagger en Sophia Loren, hakken om hebberig van te worden en tassen om voor op de wachtlijst te staan. In Londen, dé bestemming van nu, zwierf Jackie samen met MTV-babe Louise Roe rond, en de redactie stelde een lijst samen met de vijftig coolste dingen die je dit seizoen moet zien, hebben, ruiken, proeven en doen”, aldus Bastiaan van Schaik over de inhoud van de eerste editie van Jackie, waaraan hij werkte als hoofdredacteur.

De nieuwe Jackie ligt vanaf woensdag 22 februari in de winkel.

Lees ook:Bastiaan van Schaik weg bij Jackie
Lees ook:Bastiaan van Schaik is nieuwe hoofdredacteur Jackie
Lees ook:Suzanne Arbied nieuwe hoofdredacteur vrouwenglossy Jackie
Lees ook:Bastiaan van Schaik: ‘Modellen eten veel en vet’
Lees ook:Jackie Magazine viert tienjarig jubileum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>