Yves Saint Laurent zoekt modellen voor nieuwe campagne

Yves Saint Laurent is op zoek naar modellen en wel voor haar nieuwste campagne. Het modelabel klopt dit keer niet aan bij de gebruikelijk modellenbureaus, maar gaat zelf op zoek. Op de Franse casting website Castingdujour.com plaatste YSL een oproep op zoek te zijn naar 130 lange, elegante en mooie mensen, in de leeftijd van 25 tot 50 jaar.

De 130 mensen zullen als figuranten dienen in de nieuwe advertentiecampagne van het label en zullen voor hun bijdrage nog leuk betaald krijgen ook. Ieder van hen zal 150 euro verdienen voor een shoot van een dag. De shoot zal volgende week plaatsvinden in Parijs. Dus, knappe, lange, elegante mensen, geef je op!


Lees ook:Victoria Beckham ontwerpt met hele gezin T-shirts voor goede doel
Lees ook:Hugo Boss zoekt modellen voor modeshow
Lees ook:Lach je jong!
Lees ook:Zidane en Yamamoto werken samen voor campagne WK
Lees ook:MIU MIU strikt Lindsay Lohan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Yves Saint Laurent zoekt modellen voor nieuwe campagne

  1. anne

    ja ik wil!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>