Danie Bles lanceert eigen Style Guide

styleguideWe kennen Danie Bles inmiddels al enkele jaren als de succesvolle stylist van bekende Nederlandse vrouwen als Yolanthe Sneijder-Cabau, Sylvie van der Vaart, Leontine Borsato en Nikkie Plessen.

Maar behalve dat ze deze dames voor iedere bijzondere gelegenheid in een leuk outfitje steekt, houdt Danie Bles ook jaarlijks haar eigen Mix & Match show, heeft ze bij Manfield een eigen schoenenlijn en een online magazine.

Sinds vandaag kunnen we daar bovendien een eigen stijlgids aan toe voegen. Op maandag 11 oktober lanceerde Danie Bles namelijk haar eerste eigen Style Guide, By Danie.

De stijlgids wordt uitgegeven door Sanoma uitgevers, die denkt dat de stijlgids een goede aanvulling is op haar huidige portfolio. Volgens uitgever Sanne Visser is Danie Bles de grondlegger van de mix & match trends; het combineren van high end basics en betaalbare mode.

‘Er goed uit zien willen alle vrouwen, maar het moet ook haalbaar zijn. Deze shop- en stylegids van Danie brengt ons een stap verder. Op een praktische, inspiratieve en toegankelijke manier’, aldus Sanne Visser.

Lees ook:Danie Bles lanceert nieuwe ByDanie Style Guide
Lees ook:Danie Bles mixt & matcht voor Manfield
Lees ook:Danie Bles lanceert ByDanie StyleGuide in Britse dubbeldekker
Lees ook:Styliste Danie Bles lanceert Wedding Guide
Lees ook:Danie Bles houdt nieuwe Mix ‘n Match modeshows

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Danie Bles lanceert eigen Style Guide

 1. nikki

  Waar te koop??

    /   Reply  / 
  1. Tess van Daelen Auteur

   Volgens mij gewoon bij iedere tijdschriftenwinkel/boekhandel.

     /   Reply  / 
 2. karin

  Vanaf 12 oktober zal de Style Guide by Danie te koop zijn in alle Ako’s in Nederland voor 5,95 euro.

    /   Reply  / 
 3. Webredactie AKO.nl

  Wij van AKO.nl hebben niks gehoord over levering van de Style Guide van Danie Bles. Tevens is dit blad niet in al onze winkels te koop. Aangezien er wel degelijk vraag is gaan we hier meteen achteraan!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>