Freja Beha halfnaakt in Tom Ford eyewear campagne

Freja Beha Erichsen is momenteel het gezicht van de nieuwste Tom Ford eyewear collectie. In de nieuwste campagne zien we het Deense model dan ook terug. Freja draagt op de foto’s enorme opvallende brillen en wordt bovendien tegelijkertijd omringd door een aantal raven. De raven zorgen voor een mooi plaatje. Toch lijkt ons de situatie op de onderste foto, waarbij Freja halfnaakt is, behoorlijk pijnlijk.

Lees ook:Freja Beha Erichsen naakt in Chanel campagne
Lees ook:Lara Stone steelt bij Chanel
Lees ook:Kate Moss sexy as ever voor Just Cavalli
Lees ook:Photo of the Week: Freja Beha Erichsen voor Max Mara
Lees ook:Kate Moss (zwanger) getrouwd in jurk John Galliano

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>