Mannen, het strikje is terug!

Esquire - celebs met strikjesNa seizoenen te hebben geschitterd van afwezigheid is de vlinderdas terug. En hoe!

Geen enkele zelfbewuste, moderne man mag zijn strikje nog vergeten wanneer hij naar een chique event gaat. De tijd van de dassen is over, strikjes zijn terug.

Een tijd lang deed het er niet veel toe hoe je als man naar een chique diner of gala ging. Met een mooie smoking en een goed overhemd kwam je al een heel eind. Of je daar nu een das of helemaal niets bij droeg, dat deed er niet echt toe.

Maar de tijden zijn veranderd. En de dresscode voor een bijzondere gelegenheid als een gala, diner of awarduitreiking bevat nu zonder twijfel een vlinderdas. Of je nu begin twintig of eind zestig bent, de vlinderdas is the way to go! En het leuke is dat deze niet eens per se zwart hoeft te zijn, met beige-, lila- en nude-tinten bereik je hetzelfde effect.

We zagen het bij de Oscars, de Grammy’s en de Golden Globes; Hollywood is al lang overtuigd.

Nu wij nog!

Lees ook:Feestelijk Ivy League met GANT
Lees ook:Exclusieve aanmeldcode voor nieuwe shop-community shopVIP.com
Lees ook:Sandwich presenteert collectie zomerjurken
Lees ook:Win een nieuwe outfit van Coast!
Lees ook:Met chanel naar het strand

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Mannen, het strikje is terug!

 1. Italiaanse overhemden | Camizza

  Leuke ontwikkeling natuurlijk!! Al maakt de stropdas gelukkig ook een ontwikkeling door en wordt deze steeds smaller en modieuzer. Maar een strikje staat zeker erg strak en stijlvol en hoort gewoon bij een klassieke smoking. Ik denk niet dat de vlinderdas de ‘reguliere’ das gaat vervangen maar een leuke afwisseling is het zeker!

  Saluti,
  Robin

    /   Reply  / 
 2. Overhemden

  Alle heren op de foto dragen een klassieke smoking. Het vlinderdasje onder een pak zal toch voorbehouden blijven aan oudere Engelse heren, landadel en af en toe een modejunkie. Ik zie de Nederlandse bankier hier nog niet mee rondlopen! Een met Robin dus.

  Ciao,
  Tom

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>