Voor stoere boots ga je naar Blackstone

blackstoneschoenWe weten het, je wilt nu nog helemaal niets horen of lezen over de najaarscollecties. Toch willen we je dolgraag alvast een kleine preview geven van de Blackstone damescollectie voor komend najaar.

Een ding is zeker, voor stoere boots ga je naar Blackstone. De schoenen uit de damescollectie zou je zo maar kunnen verwarren met die van de herencollectie. Ze zijn stoer, hoog, voornamelijk plat en zijn verkrijgbaar in donkere tinten als zwart, bruin en grijs.

Toch zien we absoluut wel wat in de nieuwste boots van Blackstone. We denken aan een leren jack, een skinny jeans en een halfhoog laarsje (lekker nonchalant gedragen). Je moet er wel een tough girl voor zijn, maar als deze schoenen je staan, steel je absoluut de show (en je loopt er nog lekker in ook).

Ps. Wist je dat Arie Boomsma het gezicht is voor de Blackstone schoenen?

Lees ook:Laarzenleed of simpelweg stoere schoenen?
Lees ook:Mode of misser: Blauw, bruin, zwart …
Lees ook:Grijze skinny jeans zijn dé must-have
Lees ook:Een biker jack is overdag én ‘s avonds hot
Lees ook:Vijf keer trends voor de winter van 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>