Wintersportkleding voor op straat

Wintersportkleding is niet alleen iets voor op de piste. Dat blijkt wel uit de nieuwe collectie van A Diamond in the Snow. De warme jassen met bontdetails van het Amerikaanse label zijn zo chique en glamourous dat je er tijdens kille winterdagen gerust ook stijlvol mee over straat kunt.

A Diamond in the Snow weet, als kledinglabel uit Aspen, als geen ander hoe fashionable wintersportkleding er uit ziet. Jacks met bontkragen, felwitte jassen met zwarte bontdetails en ski jeans met regenboogprint doen onmiddellijk verlangen naar steile hellingen en krakenverse sneeuw.

De skikleding van A Diamond in the Snow is zo trendy, dat je je er ook gerust buiten de pistes mee kunt vertonen. En dan hoef je niet meteen te denken aan saaie snowboots of unisex winddichte  jacks. Want in de najaarscollectie 2009 van A Diamond in the Snow bevinden zich onder andere een bodywarmer met een voering in regenboogprint, een middellange witte jas met subtiele bontkraag en een zwart biker-achtig jack met lichtbruine bontdetails. Geen wonder dat celebs zoals Kate Hudson en Candy Dulfer in deze hippe warme kleding uit Aspen lopen!

Op de foto: Jack uit de najaarscollectie 2009 van A Diamond in the Snow

Lees ook:Jack Guinness eerste mannelijke ambassadeur
Lees ook:Een biker jack is overdag én ‘s avonds hot
Lees ook:Biker look is voor iedereen
Lees ook:Minijurk met maxi mouwen is een must-have voor de herfst
Lees ook:Nieuwe najaarscollectie van Dyanne Beekman in de winkels

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wintersportkleding voor op straat

  1. Joost van bergen

    Wellicht voor de vrouwen, ik denk dat mannen meer gaan voor de functionaliteit :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>