Tom Ford hekelt Yves Saint Laurent

tom_ford_fragrance_for_men_adTopontwerper Tom Ford vertelde onlangs in een interview met advocate.com dat hij een hekel heeft aan Yves Saint Laurent, met wie hij jaren werkte. ‘YSL bestaat niet voor mij’, aldus Tom Ford, die de gehele periode bij Yves Saint Laurent als een ontzettend vervelende ervaring beschouwd.
Voordat hij als creatief directeur aan de slag ging bij YSL, was Tom Ford goede vrienden met hem. Nadat Tom echter nauw betrokken raakte bij het bedrijf verslechterde de vriendschap.

Uiteindelijk is er niets van over en kijkt Tom met een naar gevoel terug op de tijd bij YSL. ‘Yves en zijn partner, Pierre Bergé, waren zo moeilijk en gemeen dat ze mijn leven tot een hel maakten. Ik heb er nog nooit over gepraat, maar het was een verschrikkelijke tijd voor me. Pierre en Yves zijn evil. Dus YSL bestaat niet voor mij.’

Volgens Tom waren YSL en zijn partner ontzettend jaloers, omdat het dankzij hem steeds beter ging met het bedrijf. Na een zwakke periode zette Tom YSL namelijk in korte tijd weer op de kaart en zorgde hij ervoor dat het modehuis weer een booming kledinglabel werd. Hij won zelfs meerdere awards voor zijn inzet bij YSL.

Op de foto: Tom Ford in de advertentie voor zijn eigen geur.

 

Lees ook:Veiling YSL levert negen miljoen op
Lees ook:Yves Saint Laurent-film L’amour fou dit najaar in bioscoop
Lees ook:Modeontwerper Yves Saint Laurent overleden
Lees ook:Huis van Yves Saint Laurent in de verkoop
Lees ook:Stefano Pilati weg bij Yves Saint Laurent?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>