Daryl van Wouw neemt rijles in China

Waarom neemt Daryl van Wouw rijles in een veel te drukke stad in China? En hoe brengt hij het er van af? Je ziet het in een video waarin de ontwerper vertelt over zijn verblijf in de buurt van zijn kledingfabriek in Whenzou.

De Nederlandse mode-ontwerper Daryl Van Wouw opereert sinds drie jaar vanuit China. Hij laat daar de kleding van zijn streetwear maken in zijn eigen fabriek in Whenzou. Omdat Daryl (die onlangs nog in het nieuws kwam vanwege zijn dubieuze deal met de tabaksindustrie) een van de helden van Vodafone is, zijn er volop video’s waarin we een blik kunnen werpen in zijn dagelijkse leven.

Zo waagt Daryl zich, zoals we kunnen zien op een video die Viceland maakte, op de overvolle wegen van een Chinese stad om zijn rijbewijs te halen. Op die manier hoopt de ontwerper makkelijk tussen zijn appartement en fabriek te kunnen reizen. Maar als we afgaan op zijn eerste rijles, mogen we hopen dat hij het er levend van af gaat brengen…

Lees ook:Daryl van Wouw bij Dressesonly.nl
Lees ook:Daryl van Wouw sluit winkel Amsterdam
Lees ook:Daryl van Wouw ontwerpt kinderkleding
Lees ook:Nederlandse Mirte Maas draagt bondage trend in rauw filmpje
Lees ook:Céline maakt korte film met Melissa Tammerijn

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Daryl van Wouw neemt rijles in China

 1. nick

  haha. benieuwd hoe het afloopt

    /   Reply  / 
 2. Tim

  kan ie met de auto naar de afhaalchinees!

    /   Reply  / 
 3. Sarah

  M’n rijbewijs halen… in China!! haha, Daryl is te gek!

    /   Reply  / 
 4. Kevin

  Leuke films!
  @ Nick: de rest kun je zien als je op de linkjes klikt hierboven in de tekst.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>