Katy Perry interviewt Karl Lagerfeld

De eerste keer dat Katy Perry ooit een celeb interviewt voor tv, doet ze het meteen goed. Of is het een tikje pijnlijk dat Karl Lagerfeld zich fan toont van Katy’s grootste vijand, Lily Allen?

Met welk liedje zou je de persoon Karl Lagerfeld het beste kunnen beschrijven? Volgens de hoofdontwerper van Chanel zelf is het Lily Allen’s It’s not me it’s you. Dat vertelt hij in een interview dat Katy Perry met hem hield na afloop van zijn show in Parijs.

Hoewel Katy voor de camera bekent dat ze nog nooit eerder een interview heeft afgenomen, toont Karl Lagerfeld zich uiterst spraakzaam. Zo vertelt hij dat hij nooit iemand anders heeft willen zijn en dat hij de moordende concurrentie in de internationale modewereld alleen maar toejuicht. Couturiers met goede collecties maken de boel er immers wel zo spannend op.

Katy Perry is een graag geziene gast bij de Parijse modeweek. In oktober was ze dan ook, vaak vergezeld van Rihanna, op menig eerste rij te zien. Onder andere dus bij Karl Lagerfelds catwalkshow voor de pret-a-porter zomercollectie 2009.

Lees ook:Katy Perry onherkenbaar op Vogue L’ Uomo cover
Lees ook:Katy Perry super sexy op cover Interview magazine
Lees ook:Karl Lagerfeld: ‘Ik heb een antenne om trends te herkennen’
Lees ook:Karl Lagerfeld is enorm bij de tijd
Lees ook:Karl Lagerfeld x My Little Pony

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>