Panters voor tijgers in de slaapkamer

Hoewel de dierenprint altijd het risico loopt ordinair uit te pakken, is de look nog altijd populair bij lingeriemerken. Vive Maria houdt de panter in toom met homewear die niet alleen stoer en sexy maar ook lief en romantisch is.

Nostalgie en dierenprints waren al in de zomer van 2009 trendy, maar kunnen ook in het najaar nog steeds. Dat is in ieder geval de conclusie die zich opdringt bij het zien van de nieuwe collectie lingerie en homewear van Vive Maria. De collectie gebruikt namelijk dierenprints op onder andere pyjama’s, body’s, bh’s en longsleeves. Het effect is altijd stoer én lief, omdat de kledingstukken zijn voorzien van kant en bloemenprints.

Vive Maria, dat in 1997 is gelanceerd door modehuis Nastrovje Potsdam, staat bekend om gewaagde lingerie met verrassende combinaties. Die reputatie maakt het lingeriemerk, dat overigens ook een bescheiden collectie bovenmode (denk aan tops, shirts, jacks, rokken en jurkjes) op de markt brengt, dit seizoen weer helemaal waar. De pittige panterprint wordt gecombineerd met zoete bloemenmotieven, roze strikjes en smalle strookjes kant. Dat maakt de longsleeves, pyjama’s, shirts, body’s, bh’s, g-strings en pantyslipjes zowel sexy als romantisch.

Ook leuk: de sjaal met aan de ene zijde een bloemenmotief en aan de andere kant een panterprint is aan twee kanten draagbaar. Dat kan je dus wel een crisisproof accessoire noemen.

Op de foto: Leo’s Kiss pyama uit de najaarscollectie 2009 van Vive Maria

Lees ook:Lingerie Vive Maria: sexy meets religion
Lees ook:A very special sexy Valentine with Madame SuperTrash
Lees ook:Love Stories opent aan de Herengracht Amsterdam
Lees ook:Victoria Beckham uit de kleren voor i-D magazine
Lees ook:Trend report: lovely lingerie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>