Unisex horloges zijn wél sexy

De designhorloges van 2toolate zijn unisex, maar toch helemaal niet saai. Met de flitsende kleuren maak je zo een sexy fashion statement!

Met een horloge in felroze, lila, violet, lichtblauw of koraal rood fleur je een basic outfit lekker op. En het wordt nog spannender als je horloges in verschillende kleuren met elkaar combineert. Denk aan een chique combinatie van wit, grijs en zwart, of een knallende mix van roze, groen en geel. Het Italiaanse merk 2toolate maakt dit soort combi’s mogelijk. Van de ultralichte horloges, die er in vijftien verschillende kleuren zijn, kan je er namelijk makkelijk diverse aan de pols hebben.

Michael Plat verkoopt sinds mei 2009 horloges van 2toolate via zijn gelijknamige webwinkel. ‘Ik noem het eigenlijk geen horloge maar een 2toolate. De horloges worden verzonden in een envelop met daarin de uitleg hoe de 2toolate in te stellen en een actiecode waarmee je 2 euro korting krijgt op de volgende bestelling.’ De horloges zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten, waardoor ze zowel mannen als vrouwen passen. ‘Het gebeurt vaak dat mensen er twee tot vier tegelijk bestellen, om zo de 2toolate’s te combineren, of om voor elke outfit een andere kleur te hebben.’ Voor de prijs hoef je dat zeker niet te laten, want je hebt al een 2toolate voor 18 euro.

Op de foto: De 2toolate’s gecombineerd tot een sexy fashion statement

Lees ook:Win kleurrijke designhorloges bij Fashion.blog.nl
Lees ook:Van een 2toolate kan je er nooit genoeg hebben
Lees ook:TooLate Watches: de kleurrijkste horloges
Lees ook:Futuristische horloges in fluokleuren
Lees ook:Fromanteel horloges viert éénjarig bestaan met Clockmaker’s Pack

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>