Percy Irausquin komt online

Collection PRC, de voortzetting van Percy Irausquins modelabel, wordt dit najaar voor het eerst online verkocht.

Op 14 augustus 2009 herdacht menig fashionista Percy Irausquin, die vorig jaar plotseling overleed. Nog geen twee weken later komt het fijne bericht dat de collecties van de van oorsprong Arubaanse ontwerper online verkocht gaan worden. Webshop Dresses Only heeft de primeur.

De ready-to-wear van Collection PRC, dat in 2008 de eerste collectie afleverde, is tot nu toe alleen in een aantal geselecteerde winkels te koop. Ontwerpster Kirsten van Elsen, die altijd de rechterhad van Percy Irausquin was, oogst veel lof met de vrouwelijke lijn vol cocktailjurkjes in de spirit van Percy. Vanaf september 2009 is de collectie online exclusief verkrijgbaar bij webwinkel Dresses Only.

Op de foto: Logo van Collection PRC

Lees ook:Een jaar na de dood van Percy Irausquin
Lees ook:Dit is de confectielijn van Percy Irausquin
Lees ook:Dit is de nieuwe Percy Irausquin
Lees ook:Stella McCartney lanceert kindercollectie voor Gap
Lees ook:Het gaat weer goed met Percy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>