Sacha viert feest met Michael Barnaart van Bergen

Sacha bestaat in 2009 100 jaar en viert het feestje met een limited edition collectie schoenen die wordt ontworpen door Michael Barnaart van Bergen.

Het najaar van 2009 wordt een dure tijd voor schoenenverslaafden. Niet alleen liggen de Jimmy Choo’s bij de H&M, ook komt Sacha met een exclusieve collectie van Michael Barnaart van Bergen.

Michael Barnaart van Bergen, die binnenkort binnen zijn eigen label een nieuwe prèt-â-porter-collectie en een aantal couturestukken presenteert, ontwierp voor Sacha robuuste, maar sierlijke schoenen. Bijvoorbeeld een zwarte peeptoe pump met opvallende witte lijnen en een stevige hoge hak. De schoenen worden in oktober gelanceerd en kosten tussen de 70 en 80 euro.

Sacha nodigde de Haagse couturier uit om een speciale schoenenlijn te ontwerpen omdat het familiebedrijf dit jaar een eeuw bestaat. Eerder werkte Sacha samen met Hollands toptalent zoals Jan Taminiau, Daryl van Wouw en Jan Jansen.

Op de foto: Schoen van Michael Barnaart van Bergen voor Sacha

Lees ook:Michael Barnaart van Bergen voelt zich helemaal thuis bij Sacha
Lees ook:Nieuwe it-bag uit Nederland?
Lees ook:AIFW Sacha Golden Heel Award: ‘Sexy’ mannen dragen rode boots
Lees ook:New Yorks jubileum is ook feest voor fashionista’s
Lees ook:Alweer een nieuwe it-bag van Nederlandse bodem?

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Sacha viert feest met Michael Barnaart van Bergen

 1. Anneleen

  Heerlijk! Ik ben dol op Sacha; telkens als ik die winkel buitenstap tintel ik helemaal, zelfs al heb ik er absoluut niks gekocht. Met dit vooruitzicht zal ik er in het najaar zeker eens binnenvallen :-)

    /   Reply  / 
 2. Sandra

  Ik heb de zwart witte peeptoe schoenen net gekocht en ze zitten heerlijk!! Het is even wennen om erop te lopen maar dan… een super ervaring aan je voeten! Ik zou ze zelfs als eye catcher in mijn huiskamer zetten ha ha

    /   Reply  / 
 3. Danielle

  Ik heb de zwarte schoenen. Prachtige schoenen.
  Alleen eerste keer naar 1x dragen kapot, toen nieuwe gehaald en weer hetzelfde probleem.
  Tussen de voet en de hak is het losgegaan, andere ook last van dit probleem?

    /   Reply  / 
  1. Sandra

   Ik heb ze nog niet lang gedragen dus nog geen last van gehad. Maar kan me voorstellen dat dit gebeurd aangezien het een vrij massieve hak is maar daar net een naad zit… ben je nog een keer teruggegaan?

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>