De opvolgers van de gouden slipjes

Was Dirk Bikkembergs vorig jaar nog in de ban van goud, in 2010 ziet hij de man het liefste in rood.

Rode schoenen, rode sporttassen, rode kostuums, rode shorts, rode sokken. Voor de zomer van 2010 ziet Dirk Bikkembergs de man in het rood. Naast rood spelen alleen wit en zwart een rol in de sportieve nieuwe zomercollectie.

De inspiratie voor de Sport Couture Collection 2010 ontleende de Vlaamse ontwerper aan een kunstexpositie in Sydney. Het werk van de kunstenaar die daar te zien was (Scott Elk), gebruikte Bikkembergs in juni 2009 ook bij de catwalkshow in Milaan, waar de nieuwe zomercollectie werd gepresenteerd.

Dirk Bikkembergs, die deel uit maakte van de roemruchte Antwerpse 6, ontwerpt duidelijk voor mannen met lef. Vorig jaar lanceerde hij een collectie strakke gouden onderbroekjes die zelfs David Beckham niet zomaar zou kunnen dragen. En eerder maakte hij voetbalschoenen van kangoeroeleer. Ik ben benieuwd welke mannen straks al het rood durven te gaan dragen…

Op de foto: Rood kostuum uit de zomercollectie voor 2010 van Dirk Bikkembergs

Lees ook:Mannen zijn voor rechttoe, rechtaan
Lees ook:Dirk Bikkembergs lanceert boek over mode & voetbal
Lees ook:Modieus motorrijden: biker look, maar dan echt
Lees ook:Bikkembergs geeft gewone publiek toegang tot modeshow
Lees ook:Dirk Van Saene ontwerpt feestcollectie voor Xandres

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>