Hip of hype: Kuis fietsen op rokjesdag

Met een hippe jurk op de fiets? En er elegant uit zien, ook als je rok dreigt op te waaien? Nomonro belooft modebewuste fietsers een antwoord: de Dress Clip. Onder de noemer For your flirty skirt biedt de clip een eenvoudige en stijlvolle manier om opwaaiende rokken tegen te gaan. En een Dress Clip kan bij slecht fietsweer ook nog eens dienst doen als iPodhouder of tassenaccessoire.

De Dress Clips, die qua uiterlijk doen denken aan groot uitgevallen haarclips, zijn verkrijgbaar in drie stijlen, die zijn samen te vatten als: stoer, elegant en chic. Voor wie de dessins en borduursels too much zijn, is er een zwarte basisvariant.

Met ingang van 18 mei zijn de praktische gadgets te koop via de website, voor prijzen vanaf 25 euro.

Op de foto: Detail van Dress Clip ‘tattoo attitude chic’

Lees ook:Beyoncé is stoere rock chick in nieuwe House of Deréon campagne
Lees ook:Kies de herstmode van je eigen stijl
Lees ook:Ilja Visser brent ode aan een tijdloze klassieker
Lees ook:DEPT viert twintigjarig bestaan met zes limited-edition celebration dresses
Lees ook:Mulberry lanceert fashion video rond nieuwe najaarscollectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>