Hermes opent Nederlandse webshop

Een tas van Hermes is toch wel een meisjesdroom van velen…En ach, met een paar schoenen of een mooi sieraad zijn we ook meer dan tevreden. Helaas is er niet zo'n mooie, grote Hermes store in Nederland waar we lekker ongegeneerd kunnen rondneuzen, dus extra blij zijn we met de Nederlandse Hermes online shop. In tegenstelling tot het merk zelf, is de vormgeving van de website erg luchtig en speels. Denk tekeningen met Frans/Nederlandse rijmpjes. Leuk, leuk, leuk! Nu nog maar even gaan sparen…

Lees ook:Danie Bles lanceert online Shop magazine
Lees ook:Thrift Shop in Amsterdamse Pijp
Lees ook:ZARA OPENT ONLINE SHOP IN SEPTEMBER
Lees ook:Ace & Tate gaat samenwerking aan met de Bijenkorf
Lees ook:Naakte ontwerpers sieren T-shirts House of Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>