AIFW: Nog even geduld…

Wat kan een fashion week toch vermoeiend zijn. Niet omdat ik het niet geweldig naar mijn zin heb, maar omdat de dagen zo lang duren en je continu staat te wachten. Net als gisteren, staat ook vandaag weer vol gepland met shows, dus tijd om verslag uit te brengen van gisteren is er nog niet. Maar hier al wel vast een klein voorproefje. De show van Edwin Oudshoorn had zoals altijd weer een artistiek tintje, de nieuwe Elle Pret-a-Porter collectie was verrassend mooi en zeer draagbaar, END kwam met geweldige psychotische dessins en kleuren en must-see van de dag was natuurlijk Daryl van Wouw met zijn Old Skool jaren 80 collectie.

 

Lees ook:Scoor een leuk zomerjurkje bij ELLE Pret-a-Porter
Lees ook:Het gaat weer goed met Percy
Lees ook:AIFW Emily Hermans: Made in Someland…
Lees ook:Ontwerpersduo Elle pret-a-porter aan de slag bij V&R
Lees ook:Toe aan een nieuwe winterjas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>