Message to Diesel

Volgende week wordt de nieuwe intimate collectie van Diesel gelanceerd, bestaande uit ondergoed en lingerie voor mannen en vrouwen. En Diesel zou Diesel niet zijn, als dit niet op een spectaculaire wijze gebeurd. Voorafgaand aan de lancering kun je op diesel.com een Youtube-filmpje bekijken van twee meiden ( Heidi 1 & 2) die de complete collectie gekidnapped hebben en daarbij ook het overheerlijke schaars geklede model, Juan. Ze hebben hem opgesloten in een hotelkamer, en je kunt hem en de meiden 24 uur per live dag volgen via zes webcams.

 

 

Wat willen deze Heidies nou precies bereiken:  ‘We want to be f***ing famous, all around the world". Daarbij willen ze ook nog meelopen in een Dieselshow, en de naam van het merk veranderen in, je raad het al, Heidies. (‘Much younger, cooler and fresher'). Gebeurt dit niet? Aii, dan is het over en uit met de nieuwe intimate collectie.

De site van Diesel draait door de Heidies overuren, en het lijkt erop dat deze uiterst creatieve pr-actie geslaagd is. De lancering van de collectie staat hierdoor volop in de belangstelling, en in de fimpjes worden we alvast lekker gemaakt met de sportieve, maar toch sexy, itimate collectie. ( Of zou dit laatste komen door het appetijtelijke lichaam van Juan? )

Kijk op http://www.diesel.com/ voor meer filmpjes en live-beelden. Volgens de site moet je wel 18 jaar of ouder zijn, maar wie houdt zich hier nu nog aan?!

Lees ook:Fashion Flashback: Diesel Kid is geen kind meer
Lees ook:Bugaboo by Diesel Denim Collectie
Lees ook:Diesel zoekt lucky bastards.
Lees ook:Stormloop Diesel Store Amsterdam
Lees ook:De ideale jeans finder: www.ilovejeans.com

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Message to Diesel

  1. David

    Wel een erg creatieve campagne weer. Net als de posters van de campagne Live Fast! Te zien de afgelopen weken in abri´s door het hele land.

      /   Reply  / 
  2. Lila20HAMMOND

    People deserve very good life time and home loans or just secured loan would make it much better. Because people’s freedom is grounded on money.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>