Een gratis dekbedovertreksetje van de H&M?

Het zal U niet ontgaan zijn: de shop online site van de H&M is gelanceerd. Kennelijk waren zoveel mensen nieuwsgierig dat de hoge bezoekersaantallen misschien problemen hebben opgeleverd voor mensen die echt kledingstukken wilden bestellen.

Daarom biedt H&M vandaag in z’n nieuwsbrief een klein goedmakertje aan: een dekbedovertrekset. Zit alleen wel één addertje onder ‘t gras.

Je moet voor tenminste 25 euri aan andere artikelen bestellen en dan krijg je dat geheel witte setje gratis. Ook mag je dan eventueel een tweede set kiezen voor de halve prijs.

Juist. Ik vraag me alleen één ding af. Waarom een dekbedovertrekset? Waarom geen leuk shirtje of gewoon 25 euri korting? Zelf zit ik bepaald niet te springen om een dek-bed-over-trek-set. Maar ja, zal wel veel animo voor zijn….

Lees ook:‘Mijn droom is dat elke vrouw goed gekleed kan gaan…’
Lees ook:Modeblogstress in krant DAG
Lees ook:Hippe enkellaarsjes
Lees ook:Kerstkaarten met een modetintje
Lees ook:Weggeefactie van Hellz Bellz: gratis outfit bij iedere aankoop bij FreshCotton

1 Reacties // Reageer

One thought on “Een gratis dekbedovertreksetje van de H&M?

  1. Melissa

    De winterjas die ik onlangs online bestelde is keurig -en eerder dan gepland- bij mij aangekomen dit weekend. Kortom, waaraan ik dat dekbedovertreksetje verdiend heb is me niet duidelijk.

    Ik koop die dingen trouwens ook liever ergens anders. Mijn voorkeur zou daarom dus inderdaad ook uitgaan naar een leuk shirtje of een geestige ketting.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>