Open! It’s a shop

Heerlijk, gisteren een vrije dag. Dus: fijn een ochtendje shoppen! Toch? Helaas hebben de 5 filialen van de Hennes me niet altijd even veel te bieden. Ook bij de Zara blijken al die schattige jurkjes vaak charmanter te staan aan de hanger dan aan mij. Bovendien had ik weinig zin iets te kopen waar ik in het Vondelpark half vrouwelijk Amsterdam in kan spotten. Gelukkig was daar vriendin M.

Ze nam me mee naar de Nieuwezijds voorburgwal, naar een winkel waar ik blijkbaar al honderden keren langsgefietst ben zonder het op te merken. Het is van een stel ontwerpers die zelf hun winkeltje runnen. Dus: geen tussenpersonen die goud kosten, maar wel originele en draagbare kleding. De ontwerpers hebben allemaal hun eigen stijl, dus is er voor ieder wat wils.

Bij binnenkomst zat één van de ontwerpsters rustig een leuk topje in elkaar te frutsen. Toen ik verliefd en verkocht in een prachtig jurkje de paskamer uitstapte zei ze "Ik was zo benieuwd hoe die je zou staan, want die heb ik gisteren gemaakt". Fan-tas-tisch. En als je graag een rokje bij je topje wilt hebben, kun je dat gewoon bestellen. Verder zijn er tassen, schoenen, oorbellen en grappige hoofdbandjes om de outfit mee af te maken.

Kortom, een winkel die een bezoek meer dan waard is als je even genoeg hebt van de Kalverstraat. Je kunt ook een kijkje nemen op de website, ook al moet die nog wel even ge-update worden, volgens de ontwerpster.

Open -it’s a shop

Lees ook:Virtuele paskamer met 3D-techniek als eerste bij de Bijenkorf
Lees ook:Het leed dat ‘hobbezak’ heet
Lees ook:Trend: Social Shopping
Lees ook:Bloemenshow bij Macy’s
Lees ook:Front row – Ado les Scents – Amsterdam Fashion Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>