Viktor en Rolf zijn de bomb

Het wordt zo’n fijne traditie van de H&M. Al voor het derde jaar wachtten we in spanning af welke hotshot ontwerper nu weer een betaalbare limited edition kledinglijn voor het Zweedse kledingconcern ging ontwerpen. En dat worden dus Viktor en Rolf. En ja, ik ben de laatste die het bericht. Ik wil alleen maar, als fashionaddict, gillen dat ik er verschrikkelijk blij om ben. Al is het alleen maar vanwege mijn gezonde dosis chauvinisme.

Want al maanden werd de naam Miuccia Prada genoemd. En mind you, daar had ik ook geen enkel bezwaar tegen gehad. Want ondanks haar minimalistische najaarscollectie (waar ik nog steeds aan moet wennen), is ‘t een fan-tas-tische ontwerpster.

Maar Miuccia had er kennelijk geen zin in, en Viktor en Rolf wel. En ik moet zeggen, als je in een Postbank reclame zit, kun je ook wel een collectie voor H&M ontwerpen.

En ooooohhhhhhhh, ik ben zo benieuwd wat de heren voor leuks gaan doen. Gaan ze voor de strikken? Dacht het niet. Ik vertrouw op hun inventiviteit, waar ze per slot van rekening zo bekend om staan.

Een dng is zeker: ik sta dit jaar in de rij. Ik neem nu alvast een ochtend vrij, ergens in de maand november. Die collectie van Stella M. geloofde ik wel de vorige keer, maar naar de kledingontwerpen van deze heren ben ik pas echt benieuwd.

(bron: www.vogue.co.uk0

Lees ook:Viktor&Rolf en hun Italiaanse mode-avontuur
Lees ook:Viktor & Rolf presenteren sprookjesboek en geschenkencollectie in Bijenkorf
Lees ook:Lady Gaga gespot in geel Viktor & Rolf pak
Lees ook:Viktor & Rolf openen sprookjeswereld
Lees ook:Viktor & Rolf over hun sprookjesboek…

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Viktor en Rolf zijn de bomb

 1. Lidy

  Ik ben benieuwd of de strikjes ook spelen in hun H&M collectie.

    /   Reply  / 
 2. Danielle

  hoop het niet eigenlijk. vond die strikjes in die jurk van Mabel wel iets teveel van het goede. Het was meer strik dan mabel.

    /   Reply  / 
 3. Melissa

  Ik ben eigenlijk dol op die strikjes! Bring it on, V&R!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>