JEREMY SCOTT & CARA DELEVINGNE ONTHULLEN MAGNUM X MOSCHINO COLLECTIE IN CANNES

Donderdagavond werd op het Cannes International Film Festival de nieuwste Magnum Doubles onthuld; de Magnum Double Coconut, Raspberry en Peanutbutter. Speciaal voor de nieuwste Release the Beast campagne is het ijsmerk een samenwerking aangegaan met Moschino Creative Director Jeremy Scott en internationaal topmodel en actrice Cara Delevingne. Als onderdeel van de campagne heeft Magnum onlangs een korte film onthuld onder de regie van Jeremy Scott en met Cara Delevingne in de hoofdrol. Vandaag wordt het laatste deel van de samenwerking gepresenteerd – de Magnum X Moschino Capsule Collection.

MAGNUM X MOSCHINO BAG CAPSULE COLLECTION
De levendige collectie bestaat uit luxe tote bags van gecoat katoen in zeven felle kleuren waarop de veelbesproken Moschino illustraties van de ‘beasts’ te zien zijn. De tassen werden vandaag onthuld op een persconferentie, gevolgd door een spetterend feest in Cannes in de aanwezigheid van Jeremy Scott en Cara Delevingne.

Na afloop van de persconferentie zegt Jeremy Scott: “I’m excited to finally be able to share the Magnum x Moschino bag capsule collection today here in Cannes that we’ve worked so hard on. It’s been such a fun project! The bags are designed to communicate the fun and fearless attitude that both Moschino and Magnum are all about!”

Cara Delevingne: “I’m a strong believer in being who you want to be, no matter how wild or different that may be viewed by others, so I hope that we inspire others to do the same and embrace a fearless attitude”.

De Magnum X Moschino collectie brengt de ultieme verleiding van Magnum Double tot leven en omarmt de energie van iemand die niet bang is zijn wilde kant te laten zien. Iedere tas is ontworpen met een unieke zomerse kleur en laten de ‘beasts’ zien die aansluiten op allerlei typen wilde karakters. Ieder ‘beast’ is van kop tot staart gekleed in Moschino en drie van hen hebben zich al getoond in de korte film naast Cara Delevingne.

De Magnum X Moschino collectie is nu verkrijgbaar via Moschino.com voor € 250.

MAGNUM DOUBLE
De nieuwste Magnum Double range bestaat uit drie nieuwe smaken. De Magnum Double Coconut; kokosijs omhuld met een laag cacao, overgoten met een chocoladesaus en geheel gehuld in een krakende laag Magnum chocolade. De Magnum Double Raspberry bevat frambozenijs, een fruitige frambozensaus geheel gehuld in een dikke lag Magnum chocolade. De Magnum Doule Peanutbutter is ijs met pindakaassmaak, een saus van pindakaas omhuld door krakende Magnum chocolade.

Lees ook:STYLEBOP.com LANCEERT MOSCHINO SS ‘15 CAPSULE COLLECTIE
Lees ook:Kendall Jenner lanceert Magnum Doubles tijdens Cannes Filmfestival
Lees ook:Jeremy Scott-tas voor Longchamp
Lees ook:Marlies Dekkers in zee met ijsmerk Magnum
Lees ook:H&M stopt samenwerking Cara Delevingne om verdachte foto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>